/100
 • Zeefdruk > Kleurrijke zeefdrukken Ad Verstijnen - Blauwe kat in Rode stoel
  Mooie originele zeefdruk van kunstenaar Ad Verstijnen. De zeefdruk is ingelijst in een mooie dikke lijst van hoge kwaliteit. Dit schitterende grote werk is een positieve toevoeging aan elk huis!
 • Auto schilderijen Eric Jan Kremer - schilderij - Rotterdam City Race
  Titel: ‘Rotterdam City Race” Eric Jan Kremer schildert al 25 jaar alles wat met snelle auto’s, Formule 1 en motorsport te maken heeft en zijn werk hangt over de gehele wereld in de VIP ruimtes van race-circuits. Afmetingen van het doek zijn 100 cm x 145 cm, is voorzien van 2 vernislagen en professioneel opgespannen. Indien gewenst kan het doek geleverd worden in een baklijst (wit, zwart, blank, zilver of goud) voor een meerprijs van 150 euro. Met op de achtergrond de euromast en de zwaan is dit een prachtig werk voor iedere Rotterdammer om in uw kantoor, winkel of showroom te hangen en wat veel gespreksstof op zal leveren, of gewoon thuis op een grote lege muur. Heeft u interesse en wilt u het werk bekijken, bel dan even om een afspraak te maken. TulipArt is daarvoor 7 dagen per week open overdag en ’s avonds. (zie contactinformatie)
 • “Al het oude afschudden” is een grot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.j.
 • “Elkaar volgen” is een mooi, groot en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “In bespreking” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Splash” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Stille getuigen” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Zweem van heiligheid” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • Live is just a movie is een Pop-Art productie in de vorm van drie filmbeelden. De ondergrond van het kunstwerk is mirror dibond waarop de digitale print gedrukt is. Deze print bestaat uit een veelheid van kleine afbeeldingen die allemaal met de titel van het kunstwerk te maken hebben. Door de veelheid aan afbeeldingen ontdek je iedere keer als je het kunstwerk bekijkt iets nieuws en doordat delen van het onderliggende mirror dibond materiaal niet bedrukt zijn krijg je veel verschillende effecten door de spiegelende werking van bijvoorbeeld het licht. Het kunstwerk is voorzien van een ophangbevestiging en afstandsstoppers zodat het stabiel tegen een muur kan hangen. Het kunstwerk wordt gemaakt in een oplage van 150 stuks en is op de achterzijde gesigneerd. Een echtheidscertificaat wordt meegeleverd. Het formaat is 60 x 100 cm De levertijd van dit kunstwerk bedraagt 2 tot 3 weken.
 • Mooi abstract schilderij 'Ook Zeezicht' van Tiny de Bruin. Dit mooie moderne schilderij met als hoofdkleur blauw past goed in zowel een licht als donker interieur.